Bij pedicure praktijk Lochem kunt u kiezen uit de onderstaande behandelingen.

Gewoon lekker ontspannen tijdens een pedicure behandeling!

 

Basis pedicure behandeling bestaande uit:

 • Het desinfecteren en inspecteren van de voeten
 • Het knippen en polijsten van de nagels met het verzorgen van de nagel omgeving
 • Het verwijderen van eelt, likdoorn(s) of kloven
 • Het behandelen van schimmel nagel(s)/kalk nagel(s)
 • Behandelen van beginnende ingroeiende teen nagel(s) en indien nodig het plaatsen van Claude
 • Na afloop de voeten licht masseren met crème, de totale behandel duur van de basis behandeling is ongeveer 30 tot maximaal 40 minuten.
 • Ook voor een korte pedicure (tot 20 min) behandeling, bijvoorbeeld alleen nagels knippen en polijsten, kunt u bij mij terecht.
 • Denk hierbij bijvoorbeeld aan, nagels knippen bij zwangerschappen en/of mensen die moeite hebben om zelf nog bij de voeten te komen 
 • Maar ook voor het verwijderen van eelt plekken en of een likdoorn verwijderen kunt u gewoon bij mij terecht.
 • Het afwerken van de nagel met een gel nagellak?, aan u de keuze!
 • Staat uw keuze er niet bij? informeer ernaar, in overleg is er veel mogelijk.
 • Kunt u alleen in de avonduren? Dit is beperkt en alleen in overleg mogelijk. (online niet mogelijk)

N.B Vooraf overleg ik met u of de gewenste behandeling binnen de behandeltijd van 30 tot 40 minuten valt.

 Gaat de behandeling binnen deze tijd niet lukken? Dan ga ik samen met u een behandelplan op stellen en worden er hiervoor meerdere behandel data met u ingepland.                                                                    

  Wel graag alles in één behandeling? Dan kunt u bij mij extra behandeltijd boeken tegen meerprijs, graag uw begrip hiervoor.

Ook repareer ik onder andere, afgebroken , broze, schimmel of een trauma nagel(s)**.

Dit kan allerlei oorzaken hebben, maar na de behandeling met een sculpture gel ziet de nagel er weer keurig uit en kan er,indien gewenst, ter afwerking en tegen meerprijs een mooie gellak overheen geplaatst worden.De heren, indien gewenst, kunnen tegen meerprijs een natuurlijke tint sculpture gel ter afwerking kiezen . Dit zodat de nieuwe nagel niet opvalt ten opzichte van de andere nagels en een natuurlijke uitstraling heeft. Met deze nagel prothese mag en kunt alles weer doen, van heerlijk naar de sauna tot weer zonder enige géne heerlijk zwemmen.

 

Het mooie van deze methode is dat het nagelbed weer afsluit en beschermt tegen bacteriën van buitenaf die de nagel "ziek maken" , zo heeft u een mooie nagel en u gaat de mycose(schimmel) nagel gelijktijdig te lijf!*

Lelijk uitziende nagels zijn dus vanaf heden verleden tijd en hoeft u zich hier nooit meer voor te generen.

Deze behandeling kan zowel bij dames als heren uitgevoerd worden, hieronder een voorbeeld.

 

* tevens wordt er een behandelplan samen met u opgesteld om tegelijkertijd met de sculpture gel een anti mycose(schimmel) middel te gaan gebruiken om de mycose (schimmel) tegen te gaan en gelijktijdig te bestrijden.

 

**dit indien er sprake is van een nagel waar een reconstructie, regulatie of prothese op mogelijk is.

 • Deze beschadigde nagel kan weer gerepareerd worden met een nagel prothese, dit zodat u weer trots kunt zijn op uw voeten en u niet meer hoeft te generen in bijvoorbeeld het zwembad of de sauna.
 • Hieronder laat ik u stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat

 • Allereerst worden alle loszittende delen van de nagel zo goed mogelijk verwijderd, waarna de rest van de originele nagel gereinigd en ontvet wordt. De nieuwe nagel prothese moet zich natuurlijk wel goed kunnen hechten voor het beste resultaat.

 

 • Hierna breng ik de gel ten behoeve van de opbouw van de prothese aan en begin ik aan de reconstructie van de nagel. Deze wordt gedeeltelijk op de resterende nagelplaat aangebracht en zoals u kunt zien vervangt de nieuwe laag de verwijderde nagel.

 

 • Als de nagel gereconstrueerd is, is uw prothese klaar en kan er voor de dames een mooie gellak over heen gezet worden. Maar er kan ook gekozen worden voor een natuurlijke look van nagel, deze ziet u hieronder en dit maakt de prothese geschikt voor dames als wel voor heren.

 

 • Hier ziet u de natuurlijke look van prothese deze is ook geschikt voor de heren. Op deze manier ziet de nagel er weer mooi en verzorgt uit. Nu kunt u zonder zich er voor te hoeven generen weer in de sauna of naar het zwembad en heeft u niet het gevoel dat men constant naar uw voeten zit te staren. Vraag naar de mogelijkheden om ook uw voeten er weer verzorgt uit te laten zien*

 

*Helaas is niet iedere nagel geschikt om een nagel reconstructie op uit te voeren, vraag ernaar via de mail, telefoon of tijdens uw behandeling. Meerdere behandelingen met sculpture gel kunnen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.